Strict Standards: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/New_York' for 'EDT/-4.0/DST' instead in /homepages/18/d163655616/htdocs/forum/viewtopic.php on line 943

Strict Standards: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/New_York' for 'EDT/-4.0/DST' instead in /homepages/18/d163655616/htdocs/forum/viewtopic.php on line 943
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:943)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:943)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:943)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:943)
SKY-MAP.ORG / WIKISKY • View topic - API problem...

API problem...

API problem...

Postby taurus » Tue Jul 01, 2008 4:28 pm

taurus
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 01, 2008 4:24 pm

Re: API problem...

Postby Arnold60 » Thu Aug 12, 2010 8:23 pm

Hey there,

I'm using advanced api, and few days ago everything worked fine. Now there is a problem.

=====
require_once('../include/vimeo.php');

session_start();

// Create the object and enable caching
$vimeo = new phpVimeo('my_key', 'my_secret');
$videos = $vimeo->call('vimeo.videos.getAll',array("user_id"=>"1363746","full_response"=>"1"));

die(var_dump($videos));

==

Documentation informs that vimeo.videos.getAll doesn't require authentication

The problem is that the "call" returns false.

fol-studio.pl/en/filmowanie.php

While few days ago it returned information it should have.

If it's a problem of token and token_secret could anyone provide us with sample code?
____________________________
Arnold60
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 12, 2010 8:07 pm


Return to Russian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron